Varastolla

Viikko sitten torstaina sain vietyä kirpparipakettini Matkahuoltoon, joten kävin heti maanantaiaamuna vakoilemassa varastollamme Oulussa, joko pakettini olisi perillä. Ja siellähän se pötkötti yhden rullakon päällimmäisenä virikemuniksi naamioituneena! Tuosta se puretaan numeroituun laatikkoon loputtomien varastohyllyjen jatkoksi.

Blogi_rullakko
Vinkki ostajille: valikoimaa piisaa!

Jos haluat lähettää tuotteita myyntiin, mutta sinulla ei ole pakkauslaatikkoa omasta takaa, niitä kannattaa käydä kyselemässä aamupäivisin ruokakaupoista. Yleensä kuorman purku tapahtuu aamulla, jolloin tyhjiä, hyviä, puhtaita laatikoita on saatavilla – eikä niitä ole ehditty viedä jätepuristimeen. Minä nappasin lähimarketista tuollaisen kananmunalaatikon, ihan ilmaiseksi.

Blogi_ostoskarry
Varastolla oli vastassa suorastaan aurinkoista väkeä. Toimitusjohtaja Ossi koetti olla myös ahkerana, mutta varaston valtiattarien työtahti on lyömätön!

Lähettelin itse nyt vain yhden myyntipaketin varastollemme, mutta tulin kevätvimmassani siihen tulokseen, että todennäköisesti vielä toinenkin paketti täytyy kasata tässä kevään mittaan. Kun saan myytyä käyttämättömän, voin ostaa uutta (tai siis vähän käytettyä!), ettei tarvitse sentään lakanaan kietoutuneena mennä töihin.

Blogi_tilaus
Eräs tilauksemme. Vertailuksi mainittakoon, että keskiverto ostaja tilaa meiltä noin 7 tuotetta kerrallaan.

Tiesitkö muuten, että jos haluat lähettää verkkokauppaamme kerralla paljon tavaraa myytäväksi (eli useamman laatikollisen), sekin onnistuu! Saat aina ”Tuotteesi on tarkistettu” -sähköpostimme yhteydessä sekä henkilökohtaisen lähetyskoodin yhtä pakettia varten että Monikolli-lähetyskoodin, mikäli sinulla on useampi paketti.

Kun viet kaikki pakettisi samalla kertaa Matkahuoltoon, ilmoitat vain Monikolli-koodin tiskillä. Matkahuolto ja me hoidamme loput! 🙂

***

P.S. Olethan lukenut tämän juttusarjan aiemmat osat:

Kevät komeroissa ja kaapeissa

Paketti pyörille

Vastaa