Kun laatu ei täsmää

Saamme silloin tällöin asiakaspalautetta siitä, ettei tuotteiden laatu täsmää niiden kuvaukseen. Ajattelin, että tätä asiaa on hyvä avata vähän myös täällä blogissa, koska se on tärkeä niin myyjille kuin ostajillekin! 🙂

Kun myyjä lataa myytävien tuotteidensa tiedot verkkokauppaamme, hänen pitää merkitä tietoihin myös tuotteen kunto. Sivuillamme on kuntotaulukko tätä työtä helpottamaan. Lisäksi tuotetta voi kuvailla vapaasti avoimeen tekstikenttään. Suosittelemme vahvasti, että myyjä mainitsisi tässä vaiheessa kaiken poikkeuksellisen tuotteestaan. Tarpeeksi kattava kuvaus voi edistää myös myyntiä!

Parin päivän kuluttua tuotetietojensa lataamisesta myyjä saa meiltä sähköpostin, mitkä tuotteista on hyväksytty myyntiin, ja sen jälkeen hän lähettää hyväksytyt artikkelit meille. Kun paketti puretaan myytäväksi varastollamme, käymme pintapuolisesti läpi kaikki tuotteet.

Myytäviä tavaroita ja vaatteita tulee kuitenkin runsaasti päivittäin, joten mikäli mielimme säilyttää nopean palvelumme ja huokeat hintamme, uusien tuotteiden tarkastuksen täytyy olla melko ripeä. Siksi toivommekin lämpimästi, että myyjät kertovat itse tuotteen mahdollisista puutteista! Se on kirpparin rehti peli. 🙂

Jos kuitenkin käy niin, että jotain pääsee seulan läpi ostajalle saakka, ostajalla on lakisääteinen (+ 1 vrk) 15 vuorokauden palautusoikeus. Ostaja voi ilmoittaa viallisesta tuotteesta sähköpostitse osoitteeseen info@vahankaytetty.fi, ja asiakaspalvelumme selvittää asian.

Saimme myös palautetta, että Vähänkäytetty.fi ei ole hyvä nimi, jos tuotteissa voi olla myös selkeästi käytettyjä. Tuossa piilee pala totuutta, mutta haluamme muistuttaa, että tuotteen tiedoissa on Lisätiedot-kenttä, josta ostaja voi tarkistaa haluamansa tavaran kuntoluokituksen:

tuotteen_kunto_esimerkki

Ja mitä nimeen vielä tulee, onhan meillä myynnissä myös paljon uusia ja vähän käytettyjä tuotteita. 😉

 

Heli

Vastaa