Hyvän mielen ostoksia

Me Vähänkäytetyssä pyrimme luomaan verkkokaupastamme palvelun, joka olisi sekä ostajille että myyjille se paras mahdollinen vaihtoehto. Pyrimme parantamaan toimintaamme ja verkkokaupan teknisiä ominaisuuksia teidän, hyvät asiakkaat, palautteenne kautta.

Siitä ei pääse silti mihinkään, että on ihana kuulla hyvää palautetta! <3 Kysyimme muutamilta asiakkailtamme, miksi he ovat valinneet palvelumme. Tässä haastattelun satoa, joista olette saattaneet lukea otteita myös tuoreimmassa uutiskirjeessämme:

Miten päädyit asiakkaaksemme?

“Näin Facebookissa mainoksen uudenlaisesta kirpputorista nimeltä Vähänkäytetty.fi. Kävin katsomassa heidän verkkokauppaansa ja ihastuin sen ideaan: kuten ihan oikealla kirpparilla, voit keräillä ostoskoriin tavaroita eri pöydistä ja maksaa kaiken sitten kerralla. Monilla hyvilläkin nettikirppareilla pitää neuvotella jokaisen vaatteen ja tavaran ostosta erikseen, mikä tuntuu vähän ajan haaskaukselta. Siksi tykästyin nopeasti Vähänkäytettyyn!”

“Jossain vaiheessa eräs tuttu suositteli Vähänkäytetty.fi:tä. Kävin selailemassa kauppaa pari kertaa, ja näytti siltä, että myynnissä on aika monipuolisesti kohtuuhintaisia tuotteita.”

Miksi juuri tämä palvelu?

“Olen luvannut itselleni, että saan käyttää joka kuukausi 25 euroa uusiin vaatteisiin. Vähänkäytetyssä saan tällä summalla yleensä jopa 5-8 laadukasta vaatetta. Välillä eteen tulee todella helmiä, kuten merkkilaukkuja, joiden hinta on kolmannes alkuperäisestä. Laskeskelin, että säästän puolessa vuodessa satasia, jos ostan Vähänkäytetystä, mutta näin minun ei tarvitse kuitenkaan muuten tinkiä vaateostoksistani. Sitä paitsi on ekologista, että jonkun toisen ihmisen vanha vaate saa uuden elämän kaapissani.”

“Lasten vaatteidenkulutustahti on jotain sellaista, ettei kaikkea voi ostaa uutena. Eikä kannata: yksi pyllähdys polkupyörällä, ja housut ovat polvista ovat risana.”

“Minulla on muutamia suosikkimerkkejä, joiden vaatteet istuvat kuin nenä päähän. Käyn katsomassa oikeastaan näiden muutaman merkin tuotteet säännöllisesti Vähänkäytetystä. Joskus saa ihan uutukaisiakin vaatteita hyvinkin halvalla, eikä niiden istuvuutta tarvitse miettiä.”

Mitä ongelmia olet kohdannut?

“Yhteen tilaamaani pakettiin sattui paita, jossa oli reikä. Vähänkäytetyn asiakaspalvelu muistutti minua tuotteen palautusoikeudesta, mutta päädyin lopulta korjaamaan reiän itse, koska paita oli muuten hyväkuntoinen ja -laatuinen. Kyse on kuitenkin kirpputorituotteista, ei ainoastaan uusista ja käyttämättömistä vaatteista, vaikka niitäkin verkkokaupassa oli.”

“Ei ole mukavaa, etteivät kaikki myyjät merkkaa rehellisesti tuotteidensa kuntoa, mutta onneksi ystävällinen asiakaspalvelu tuntuu hoitavan nämä palautukset ripeästi.”

Mikä on parasta Vähänkäytetty.fi:ssä?

“Ison valikoiman lisäksi paras juttu tässä kirpparissa on se, että voit tosiaan ostaa kaiken yhdellä kerralla. Lisäksi paketti tuli hyvin nopeasti, muistaakseni parissa päivässä.”

“Myyjänä ajattelen, että on mukavaa myydä tuotteitaan anonyymisti. En kaipaa ylimääräistä sosiaalista kontaktia, kun yritän vain päästä ylimääräisestä eroon. Itse saa huokaista helpotuksesta, kun paketti lähtee postiin ja Vähänkäytetty hoitaa loput!”

“Olen tilannut tuotteita nyt muutamaan otteeseen ja voin suositella Vähänkäytettyä, koska sen palvelu on minusta turvallinen ja edullinen.”

Vastaa