Syksyn 2021 top 4 vaatetrendit

Kesää on vielä jäljellä, mutta pikku hiljaa alkaa olemaan aika kääntää katse alkavaan syksyyn. Syksyllä tullaan näkemään paljon kasari- ja ysärityylin mukaisia väljiä vaatteita. Nyt kannattaa siis penkoa äidin tai mummon vaatekaappeja, sillä sieltä saattaa löytyä vaikka mitä ihania aarteita 😍

1. Ikivihreä iso neule

Vuodesta toiseen neuleet ovat joka syksyn-talven must have– vaate, eikä mikään ihme. Neule on täydellinen ja tyylikäs valinta viileneviin keleihin. Tänä syksynä saamme hautautua oikein isoihin ja lämpimiin neuleisiin.

Shoppaille neuleita ja neuletakkeja Vähänkäytetystä.

Neuleet
Neuleet sopivat ihan jokaiselle.

2. Tyylikäs jakku ja bleiseri

Jakku on klassikko, joka tuo lisäsäväyksen asukokonaisuuteen. Tänä syksynä nousevana trendinä on väljät jakut ja bleiserit.

Shoppaile jakkuja ja bleisereitä Vähänkäytetystä.

Jakut & Bleiserit ovat 2021 syksyn trendejä
Vähänkäytetystä löytyy yli 4000 kpl jakkuja ja bleisereitä.

3. Klassikko, trenssitakki

Tiesitkö, että trenssi kehitettiin alun perin brittisotilaiden käyttöön ensimmäisen maailmansodan aikaan? Tämä perinteinen mutta edelleen niin tyylikäs trenssitakki on täydellinen syyskeleihin.

Shoppaile trenssitakkeja Vähänkäytetystä.

Trenssitakki
Trenssitakki toimii myös eri väreissä.

4. Vyö korostaa ja piristää

Vyö on monikäyttöinen asuste, jonka sopii täydellisesti esimerkiksi mekkojen tai bleisereiden kanssa. Vyöllä voit piristää jo tuttua asua tai vaikka korostaa kauniita muotoja.

Shoppaille vöitä Vähänkäytetystä.

Tyylikäs vyä
Vyö viimeistelee asukokonaisuuden.

Syksyn 2021 värimaailmassa nähdään erityisesti eri sinisen sävyjä mutta myös ruskea, beige ja muut lämpimät syysvärit tulevat olemaan pinnalla.

Vastaa