Vuoden 2022 vaatetrendit

Viime vuonna kotioloasut olivat ehdottomasti vaatetrendien top-listoilla. Tänä vuonna laitetaan kuitenkin oloasut ainakin hetkeksi kaappeihin, sillä nyt pukeudutaan näyttävästi ja tyylikkäästi.

Volyymi

Merkittävin trendi vuonna 2022 on volyymi. Vaatteissa volyymia tuo esimerkiksi pussihihat ja leveät lahkeet. 

Over size bleiseri

80-luvun hitti over size bleiseri on jälleen täällä. Parhaimmat ylisuuret bleiserit voi löytää ihan miestenosastolta. Bleiserin alle sopii täydellisesti tavallinen t-paita tai toppi.

Minihameet

Ehdottomasti tulevan kesän hitti! Minihameen kanssa on hauska leikitellä erilaisten sukkahousujen tai pitkien sukkien kanssa. Talvisin minihameella tarkenee paksummilla sukkahousuilla ja pitkävartisten saappaiden kanssa. 

Tänä vuonna vaatetrendeissä värit räiskyvät! Kirkkaanoranssi sekä erisävyistä ruskeaa tullaan näkemään vaatteissa paljon. 

Vaatetrendejä tulee koko ajan ja monet haluavatkin pysyä muodissa mukana, mikä on lopulta melko kallista ja kuormittaa maapalloamme jatkuvasti. Vähänkäytetty.fi:stä on tuhansia second hand-tuotteita, joten sinäkin voit löytää tämän hetkisen vaatetrendien tuotteita edullisemmin ja samalla luontokin kiittää.

Vastaa