Näin myyt vaatteita Vähänkäytetty.fi:ssä

Tästä artikkelista voit napata parhaimmat vinkit, miten myydä tuotteitasi Vähänkäytetty.fi:ssä helposti ja nopeasti.

 

 

Ota laadukkaita ja selkeitä kuvia hyvin valaistussa tilassa eri kuvakulmista. Varmista, että kuvat esittävät tuotettasi realistisesti ja näyttävät sen todellisen kunnon. Tasainen, selkeä ja siisti kuvaustausta korostavat tuotettasi kuvassa ja helpottaa tuotteen myyntiä.

 

 

 

 

Numeroi ja pakkaa tuotteet. Nyrkkisääntönä on pakata tuotteet niin, että ne kestävät postituksen.Voit viedä paketin, mihin tahansa Postin tai Matkahuollon pisteelle.

 

 

 

 

 

Kuvaa tuotetta hyvin ja tarkasti. Kerro tuotteen kunto, ominaisuudet ja lisätarvikkeet sekä mainitse tuotteen alkuperä, jos koet sen relevantiksi myynnin kannalta.

 

 

 

 

 

Aina kannattaa myydä tuotteita kauden mukaan. Tällä hetkellä välikausi- ja kesävaatteet myyvät parhaiten sekä valmistujaismekot.

 

 

 

 

Jos omaat hyväkuntoisia vaatteita ja panostat ilmoituksen kuviin, vaatteesi ovat nopeasti myydyt. Esim. Jos myyt 10 kpl yli 10€ arvoista tuotetta viikon aikana, tekee tämä yhteensä väh. 100€/vko. Näin pääset jo osaksi 100-klubia. Me hoidamme asiakaspalvelun. Postituksen jälkeen lopputyö myynnistä jää meille. 

 

 

 

 

Jakamalla tietoa somessa seuraajille, ystäville ja tutuille myynnissä olevista tuotteistasi Vähänkäytetty.fi:ssä, lisäät tuotteidesi myyntiä. Monet kokevat tämän käteväksi tavaksi ilmoittaa tutuille, että olet myymässä vaatteita. 

 

 

Vähänkäytetty.fi:llä on aktiivinen sosiaalisen mediassa ja omaa mahtavan asiakaspalvelutiimin, joka mielellään vastaanottaa ideoita, palautteita ja vastaa palvelun käyttäjien kysymyksiin nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä sähköpostitse. Vähänkäytetyn tärkeisiin arvoihin kuuluu mm. palvelun jatkuva kehittäminen ja parhaimman asiakaskokemuksen vaaliminen.

Vastaa