Unelmiesi valmistujaismekko: Vinkit valinnan tekemiseen

Tästä artikkelista nappaat parhaimmat vinkit juuri sinulle täydellisen valmistujaismekon valintaan.

Valmistujaisjuhlaan voi valita monenlaisen mekon, aina perinteisestä ja klassisesta moderniin ja trendikkääseen. Mekon tyyli voi vaihdella pitsisistä ja romanttisesta juhlavaan ja moderniin.

Perinteinen valkoinen mekko

Tiesitkö, että alunperin Suomessa valmistujaisjuhliin kuuluu perinteisesti valkoinen mekko. Tämä perinne juontaa juurensa 1800-luvulle asti. Nykyisin valmistujaisjuhlissa on yhä yleisempää nähdä toisistaan eroavia valmistujaisasuja.

Kesämekko

 Kesämekot ovat yleensä kevyitä, ilmavia ja mukavia päällä. Valmistujaisjuhlissa vietät paljon aikaa liikkuen, joten mukavuus on tärkeää. Kesämekko antaa sinulle vapauden liikkua ja nauttia tilaisuudesta huolettomasti. Kesämekot ovat monikäyttöisiä vaatekappaleita. Voit pukeutua kesämekkoon myös kesätapahtumiin juhlien jälkeen. Tämän lisäksi kesämekoissa on usein runsaammin valinnanvaraa. 

Bleiseri

Bleiseri on vaatekappaleiden klassikko, joka luo tyylikkään ja asiallisen ilmeen. Bleiseri antaa sinulle varmasti huolitellun ja varman olemuksen tilaisuudessa. Se sopii erinomaisesti juhlan juhlavampaan tunnelmaan että illan rennompaan meininkiin. Bleiseri on erittäin monikäyttöinen vaatekappale. Voit yhdistellä sitä eri asusteiden ja vaatteiden kanssa. Voit käyttää bleiseriä esimerkiksi mekon, hameen, housujen tai farkkujen kanssa. 

Kaiken tämän lisäksi bleiseri on pitkäikäinen investointi vaatekaappiisi, ja voit käyttää sitä myös valmistumisen jälkeen eri tilaisuuksissa, kuten työhaastatteluissa, tapaamisissa tai juhlissa.

DIY

Tuunaa jostain vanhasta jotain uutta. Kaikessa on potentiaalia! Tämä ratkaisu voi osoittautua kultaiseksi aarteeksi ja sinulle aukeaa mahdollisuus luoda jotain ainutlaatuista, mitä muilta ei löydy. Voit yhdistellä arkisista vaatteista jotain juhlavampaa tai hanki jokin edullisempi vaatekappale ja lähde tuunaamaan tätä vaatekappaletta oman maun mukaan esimerkiksi juhlien teeman mukaisesti. Vastaa