Kasvava lapsi ja pienenevät vaatteet – tässä parhaimmat vinkit

Hyväkuntoiset vaatteet kannattaa myydä eteenpäin, kun ne jäävät aivan liian pieniksi. Myös uusien lastenvaatteiden hankkiminen on rahan tuhlausta, sillä käytettynä voit hankkia hyväkuntoisia lastenvaatteita edullisesti. Mitä tehdä sitten vaatekaapin huonokuntoisille vaatteille?

 

Leikkaa body topiksi

Kun lapsi kasvaa nopeasti, jäävät varsinkin bodyt helposti liian pieneksi pituudeltaan. Meillä on tähän niksi! Leikkaa body topiksi. Varsinkin nyt kesällä kovilla lämmöillä voit muuntaa pieneksi menneen bodyn paidaksi tai topiksi pelkillä saksilla.

 

 

Sukkahousuista leggingsit

Liian pienistä sukkahousuista saa oikein kivat shortsit vain saksia käyttämällä. Rikkinäisistä sukkahousuista saa myös pompuloita leikkaamalla muutaman sentin paksuisia rinkuloita. Sukkahousuista tehdyt pompulat ovat parempi vaihtoehto hiuksille kuin kumiset pompulat, joita myydään kaupoissa.

 

 

Sukista pompulat

Myös sukista voi leikata pompuloita. Pompulat helposti hukkuvat leikkiessä ja harmi on pienempi, kun tietää, että kotona voi tehdä lisää pompuloita rikkinäisistä tai liian pienistä sukista. Vähänkäytetty.fi TikTok-tililtä löytyy ohjevideo pompuloiden luomiseen.

 

 

Leggingseistä shortsit

Kun leggingsien puntit jäävät liian lyhyiksi, niistä voi tehdä caprit tai shortsit. Sama koskee farkkuja, verkkareita ja lähes kaikkia eri housumalleja. Nyt kesällä korkeiden lämpötilojen vallitessa lyhyemmät housut ovat hyvä ratkaisu ulos.Vastaa