Kesän 2023 trendit

Kesän 2023 trendit

Kesä on lähtenyt käyntiin tuoden helteet mukanaan. Hyvät kelit saavat ihmiset liikkeelle. Kesän trendit voi nähdä katukuvassa ja me Vähänkäytetyllä kokosimme kesän 2023 trendit. Tämän listan luettuasi tiedät, mikä myy parhaiten ja saat inspiraatiota omaan kesäpukeutumiseen.

Denim 

Farkkumuotia ja sen kestävyyttä on käsitelty Vähänkäytetty.fi Instagramin mystory -osiossa tänä keväänä, mutta kertaus on opintojen äiti ja kaikki seuraajat eivät välttämättä nähneet videota. Farkku on ollut lähes joka vuosi suosittu ja se kasvattaa suosiotaan eri muodoissa jatkuvasti. Nykyään mitä vain mallia voi ostaa farkkuna. Tänä kesänä katukuvassa on farkkutakkeja, eri mallisia ja pituisia housuja, mekkoja ja hameita yms. Farkkukankaan käytössä vain taivas on rajana.

 

Maksihame

Maksihameiden suosiota ja historiaa on myös käsitelty Vähänkäytetty.fi Instagram -tilillä “Vähis kertoo – Maksi” -postauksessa. Tämä postaus kannattaa käydä katsomassa jos et tiedä mikä oikein on maksihame. Maksihame on ollut jo monia kymmeniä vuosia sitten suosiossa, mutta se teki paluun viime kesänä. Eritoten nuorten suosiossa ovat farkkukankaasta tehdyt maksihameet.

Pellava

Pellava on täydellinen kesävaate. Eritoten tänä kesänä helteet ovat voineet hipoa jopa 30 asteen rajaa. Toisin kuin farkkutakki tai farkkukankaasta tehdyt maksimekot, pellavavaate hengittää ja tuntuu todella mukavalta yllä. Varsinkin matalavyötäröiset vaaleat pellavahousut ovat myydyimpiä tuotteita.

Cargo

Cargo on ollut nyt muutaman vuoden ajan monien kestosuosikki. Nyt kesäksi on tullut cargohameita, jotka sopivat täydellisesti kesäkeleille. Cargohameita myydään usein neutraaleissa väreissä kuten beige, musta, harmaa, valkoinen jne. Näin ne sopivat helposti monien eri asuyhdistelmien kanssa moniin eri tilaisuuksiin.Vastaa