Milloin on paras hetki myydä?

Paras hetki myydä tarpeettomia vaatteita, asusteita, kenkiä sekä harrastusvälineitä on ympäri vuoden. Parhaan myyntituloksen varmistamiseksi on kuitenkin tärkeää huomioida vuodenajat ja kausiajattelu. Esimerkiksi harva talvivaate myy kesän aikana. 

Vaikka Vähänkäytetyllä tuotteiden enimmäismyyntiaika on 6 kuukautta. Parhaiten kaupaksi menevät tuotteet, jotka on lisätty myyntiin oikeaan aikaan. Tätä ajatusta helpottaakseen olemme luoneet myymisen vuosikellon, joka kuvaa parasta hetkeä myydä tietyn kauden vaatteita.

Myyjän on hyvä olla aina hieman edellä sesonkeja. Nyt on alkamassa kuumin syysvaatteiden sesonki, joka tarkoittaa myymisen kannalta sitä, että kaapeista kannattaa etsiä kaikki tarpeettomat neuleet, pitkähihaiset ja lämpimät paidat, farkut, pitkät housut, syys – ja talvitakit sekä välikauden kengät. Lasten kaappeihin kannattaa tehdä sama inventaario ja näiden lisäksi laittaa myyntiin myös sade – ja kurakelin vaatteita.

Myymisen vuosikellosta katsottuna parhaiten elokuussa myy välikausi- ja talvivaatteet. Kuitenkin näin alkusyksystä järkevintä olisi jättää kesävaatteet vielä varastoon ja laittaa esimerkiksi puhelimeen muistutus oikeasta myyntihetkestä. Näin varmistat, että kesävaatteet varmasti myyvät.

Mitkä vaatteet sitten luetellaan välikausivaatteiksi? Tyypillisiä välikausivaatteita ovat esimerkiksi kevyt tuulitakki, joka suojaa kevyiltä sateilta ja tuulelta, hupparit tai colleget, kevyet neuleet ja villapaidat viileämpiä päiviä varten jne. Välikausivaatteet auttavat sopeutumaan vuodenaikojen vaihteluun ja pitävät lämpöä että viileyttä, riippuen säästä. Ne ovat monikäyttöisiä ja helppoja kerrostettavia, mikä tekee niistä käytännöllisiä vaatteita monenlaisiin tilanteisiin.

4 FAKTAA VÄHÄNKÄYTETYLLÄ MYYMISESTÄ

  1. Tiesitkö, Vähänkäytetty.fi:ssä myyjillä 77 tuotetta 100 lisätystä tuotteesta menee kaupaksi. Uskomme tämän olevan parempi kuin missään muualla!

2. Kun myyntiaika päättyy voit valita, haluatko lunastaa tuotteet takaisin vai lahjoitatko ne hyväntekeväisyyteen.

3. Voimme hoitaa myös raha-asiat puolestasi; ostajien maksut ohjataan meille, ja myyjille välitämme myyntituloista kertyvät summat. Ei ole tarpeen luovuttaa tilinumeroasi tuntemattomille henkilöille. Maksujen siirto tapahtuu turvallisesti ja luotettavasti meidän välityksellämme, mikä tarjoaa sinulle suojaa vertaiskaupassa valitettavan yleisiltä väärinkäytöksiltä ja huijauksilta.

4. Kaikki tuotteet, jotka hyväksytään myyntiin, ohjataan keskusvarastoomme varastoitaviksi. Täältä käsin ne sitten lähetetään eteenpäin ostajille. Ei ole tarvetta huolehtia yksittäisten tuotteiden lähettämisestä useille eri ostajille – me hoidamme kaiken keskitetysti puolestasi.



Vastaa