Tietoa meistä

Vähänkäytetty.fi – nettikirppis, jossa yv:t ja av:t ovat historiaa!

Vähänkäytetty.fi on ilmainen käytettyjen tavaroiden verkkokauppa, jossa myyjinä ja ostajina toimivat yksittäiset ihmiset. Täällä voit unohtaa yv:t ja av:t, sillä palvelumme on tavallinen verkkokauppa, josta voit ostaa tuotteita samalla kertaa usealta eri myyjältä. Toimitamme kaiken sinulle yhdessä paketissa, vain yhdellä toimituskululla!

Tarjoamme asiakkaillemme siis helpon ja vaivattoman osto- ja myyntipalvelun ja poistamme samalla monet nettikirppisten sekä kivijalkakirpputorien haasteet:

Ostaminen

Shoppailu on 100 % turvallista, ja saat tilaamasi tuotteet nopeasti 2-3 arkipäivässä. Voit ostaa usealta eri myyjältä, mutta maksat tuotteiden lisäksi vain yhdet toimituskulut ja saat tuotteesi yhdessä paketissa.

Lue lisää, miten palvelu toimii

Myyminen

Voit myydä käytettyjä tavaroitasi kahdella tavalla: Myy helposti tai Myy itse. Myyjänä sinun ei tarvitse huolehtia tuotteidesi esillelaitosta eikä vastailla ostajien kysymyksiin tai hintatarjouksiin. Ainutlaatuisen palvelukonseptimme ansiosta hoidamme puolestasi myymiesi tuotteiden esillelaiton, myymisen, lähettämisen ostajille sekä asiakaspalvelun.

Lue, miten voit aloittaa myymisen

Palvelullamme on kuukausittain noin 300 000 käyttäjää. Vuoden 2020 alussa liikevaihtomme oli hieman yli 3 miljoonaa euroa ja tavoitteenamme on olla vuoteen 2025 mennessä Euroopan suurin vertaisverkkokauppa.

Suomenkielinen verkkokauppamme toimii osoitteessa vahankaytetty.fi ja englanninkielinen palvelumme osoitteessa netflea.com. Lisäksi kauppamme toimii saksaksi (netflea.de) ja hollanniksi (netflea.nl).

Yrityksen yhteystiedot

Suomen Nettikirpputorit Oy (2609105-1)
Teknologiantie 1
90590 Oulu

puh. 09 4245 1515
info@vahankaytetty.fi

Vähänkäytetty Facebookissa

Vähänkäytetty Instagramissa