Tietoa meistä

Vähänkäytetty.fi – nettikirppis, jossa yv:t ja av:t ovat historiaa!

Vähänkäytetty.fi on ilmainen käytettyjen tavaroiden verkkokauppa, jossa myyjinä ja ostajina toimivat yksittäiset ihmiset. Täällä voit unohtaa yv:t ja av:t, sillä palvelumme on tavallinen verkkokauppa, josta voit ostaa tuotteita samalla kertaa usealta eri myyjältä. Toimitamme kaiken sinulle yhdessä paketissa, vain yhdellä toimituskululla!

Tarjoamme asiakkaillemme siis helpon ja vaivattoman osto- ja myyntipalvelun ja poistamme samalla monet nettikirppisten sekä kivijalkakirpputorien haasteet:

Ostaminen

Shoppailu on 100 % turvallista, ja saat tilaamasi tuotteet nopeasti 2-3 arkipäivässä. Voit ostaa usealta eri myyjältä, mutta maksat tuotteiden lisäksi vain yhdet toimituskulut ja saat tuotteesi yhdessä paketissa.

Lue lisää, miten palvelu toimii

Myyminen

Myyjänä sinun ei tarvitse huolehtia tuotteidesi esillelaitosta eikä vastailla ostajien kysymyksiin tai hintatarjouksiin. Ainutlaatuisen palvelukonseptimme ansiosta hoidamme puolestasi myymiesi tuotteiden esillelaiton, myymisen, lähettämisen ostajille sekä asiakaspalvelun.

Lue, miten voit aloittaa myymisen

Palvelullamme on kuukausittain noin 150 000 käyttäjää. Aloitimme toiminnan vuonna 2014 Suomessa ja laajensimme ulkomaille vuoden 2017 aikana. Vuoden 2018 alussa liikevaihtomme oli hieman yli miljoona euroa, ja tavoitteenamme on olla vuoteen 2020 mennessä Euroopan suurin vertaisverkkokauppa.

Suomenkielinen verkkokauppamme toimii osoitteessa vahankaytetty.fi ja englanninkielinen palvelumme osoitteessa netflea.com. Lisäksi kauppamme toimii saksaksi (netflea.de), hollanniksi (netflea.nl) ja puolaksi (netflea.pl).

Yrityksen yhteystiedot

Suomen Nettikirpputorit Oy (2609105-1)
Elektroniikkatie 3
90950 Oulu

puh. 09 4245 1515
info@vahankaytetty.fi

Vähänkäytetty Facebookissa

Vähänkäytetty Instagramissa